Yolo Wonder

DCreatief met taal - Yolo wondere moestuintjes die je bij Albert Heijn bij je boodschappen krijgt, zijn een groot succes; zowel kinderen als volwassenen zijn er gek op. En terecht: je kunt je eigen groenten en kruiden zaaien, verzorgen, verpotten, oogsten en eten – hoeveel dichter kun je komen bij het Wonder van de Natuur? Bij onbespoten, echt en eerlijk eten? (Vooruit, dat we niet weten waar de potjes, zaadjes en verpakkingen vandaan komen, laat ik even buiten beschouwing.)

Dit is waar het om gáát. Yolo. You only live once. Je hebt maar één kans en het is belangrijk dat je alles uit het leven haalt wat erin zit.

Daar zal de inkoper van Albert Heijn ook over nagedacht hebben toen hij de paprika voor deze actie uitzocht. De natuur is wonderbaarlijk en je leeft maar één keer. Niet vreemd dus dat de paprikazaadjes van je moestuintje de toepasselijke naam ‘Yolo Wonder’ dragen.

Berber Bouma

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s