Pas op! Active dagcrème!

Creatief met taal - Garnier dagcrème.

Garnier verkoopt Multi-active dagcrème. Nu kan ik het hebben over de vreemde combinatie van het Engelse Multi-active en het Nederlandse dagcrème. De uiterst activerende werking van de crème op mijn gezicht baart mij echter veel meer zorgen:

 IMAG5333 IMAG5335 IMAG5337 IMAG5339 IMAG5340 IMAG5342

Volgens mij doe ik er goed aan terug te gaan naar mijn vertrouwde merk dagcrème.

Berber Bouma

4 reacties

  1. Ik vind het ook altijd wel wat dubieus, als producenten die ik voornamelijk ken vanwege hun ‘anti-roos’, ‘hair-repair’ of andere shampoos die je haar ‘doen leven’, ineens ook in gezichtscreme blijken te doen…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s