Niet geschikt voor oogjes

Shampoo is een veelzijdig product. Je kunt het gebruiken als zeep, als douchegel, in geval van nood als wasmiddel voor je kleding en natuurlijk om je haar te wassen. Niemand gebruikt het echter om zijn ogen schoon te maken. Vanwaar dan die claim ‘mild voor de oogjes’?IMAG6336

Volgens mij heeft iedereen een jeugdtrauma van het haren wassen onder de douche. Met een washandje voor je gesloten ogen stond je daar te huilen en te krijsen terwijl je vader of moeder maar bleef volhouden dat shampoo echt niet zeer doet. Ze konden je meer vertellen, jij wist wel beter.Shampoo.

Nu heb ik zelf kinderen en met name mijn oudste staat dagelijks te schreeuwen onder de douche. Ik houd haar hetzelfde voor als wat mijn ouders zeiden, maar ze blijft huilen. Want ook al staat er op haar shampoo ‘prikt niet in de oogjes’, zij weet wel beter.

En dus wachten we samen met smart tot er shampoo verkocht wordt met de enige juiste claim op het etiket: ‘niet geschikt voor de oogjes’.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s