Onverwacht hoge nood

image

Op de camping. Het is druk, alle dames-wc’s zijn bezet en enkele vrouwen spreken hun irritatie daarover hardop uit. ‘Het hoeft toch allemaal niet zo lang te duren?’ mopperen ze. Ook tijdens de vakantie moet het tempo er kennelijk goed in blijven.
Dan klinkt een verontschuldigend kinderstemmetje uit het eerste toilet: ‘Sorry dat het zo lang duurt, maar ik moest plassen en toen toch poepen, maar ik kan zelf mijn billen nog niet afvegen, dus haalt mijn vriendinnetje nu mijn moeder op…’
Prompt zijn alle dames stil.

image

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s