Rookworstchips

HEMA en rookworst zijn al decennialang onlosmakelijk met elkaar verbonden. Naast de ‘gewone’ variant kon je de laatste jaren ook bij HEMA terecht voor opblaasbare rookworsten, usb-rookworsten, rookworstdekbedovertrekken, marsepeinen rookworsten en rookworst-T-shirts. Nu is het tijd voor iets nieuws: rookworstchips. De naam zet me alleen nog niet tot eten aan.

Rookworstchips HemaBij mijn stamppot andijvie of boerenkool lust ik graag een stuk rookworst. Om de gadgets moet ik over het algemeen hard lachen. Maar chips, op de verpakking groot omschreven als Smoked sausage flavour crisps? Brrrr!

De chips zijn vrij licht van kleur met kleine bruine puntjes erop. Als ik mijn best doe, ruik ik een heel klein beetje rookworstvet, maar het zou ook iets anders kunnen zijn. Op mijn tong voelt de chips korrelig, alsof er te veel poederkruiden op zitten. Dan de smaak. Die is best… eh… tja. Best aardig. Maar niet worstig, dat beslist niet.

Rookworstchips Hema.Waarschijnlijk is dat maar goed ook, want op rookworstchips zat ik toch al niet te wachten. Kom maar gauw met de volgende niet-eetbare rookworstgadget, HEMA. Die zal het vrijwel zeker beter doen dan deze.

2 reacties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s