Messcherpe actie

Toen Albert Heijn startte met de messenactie, voelde mijn halve Facebooktimeline zich besodemieterd omdat je zo belachelijk veel zegels moest sparen en dan ook nog geld moest toeleggen om aan messen te kunnen komen. Afgelopen maand bleek dat de meeste van hen toch overstag waren gegaan, want er werd fanatiek gebedeld om de laatste zegels. Nu meldt het NOS Journaal dat het nog erger is geworden: mensen klagen. De messen zijn te scherp.

Albert Heijn messenJe doet dus maandenlang je boodschappen bij Albert Heijn. Koopt producten die je eigenlijk niet nodig hebt, maar waar je wel extra zegels bij krijgt. Via sociale media doe je alle moeite om je kaart vol te krijgen. Met al je zegels ga je vervolgens naar de winkel, waar je je spaarkaart trots op de balie van de kassamedewerkster legt. Je betaalt een paar euro bij en bent vervolgens de eigenaar van een set échte Albert Heijn Villeroy & Boch-messen.

Albert Heijn mes vingerAls je ergens zo lang voor spaart en er zo lang naar uitkijkt, verwacht je toch een goed product te krijgen? Nu biedt Albert Heijn dat eens en is men nog niet tevreden. ‘Top’, die messen van Albert Heijn en Leuk, die messen van Albert Heijn, de aandelen van Hansaplast stijgen! zijn slechts enkele voorbeelden van reacties die mensen geven op sociale media.

Het is triest dat messcherpe messen het Journaal halen, maar tegelijkertijd vermakelijk om te lezen hoe mensen op Twitter met dit ‘nieuws’ omgaan: Pas op, water is nat! en Die straatlantaarns in mijn straat geven te veel licht! Gelukkig. Voorlopig hebben we nog genoeg om over te klagen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s